[VÍDEO] ‘Com ens afecten els tractats de lliure comerç?’

Podeu veure a continuació el vídeo de les #BirresCrítiques celebrades el passat 12 de març a La Farinera del Clot (Barcelona) i titulat ‘Com ens afecten els tractats de lliure comerç?’. Hi van participar Rosa Mateu, en nom de la campanya ‘No al TTIP, CETA i TISA’, l’economista de la cooperativa Ekona Sergi Cutillas, autor de l’informe ‘Efectos de los tratados de libre comercio sobre las pequeñas y medianas empresas’ (que es presentava en el mateix acte), i Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona. Moderava el debat el periodista de CRÍTIC Roger Palà.

A més del nostre mitjà de comunicació, convocaven l’acte EntrepoblesEcologistes en Acció i la mateixa campanya “No al TTIP, CETA i TISA”. Hi col·laborava, com és habitual, la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

 

Deixa el teu comentari

Amb el suport de:

Birres Crítiques és el nom genèric que donem als actes públics distesos que CRÍTIC organitza en diferents espais per conversar amb personatges interessants amb la participació dels assistents. En aquest blog, trobareu els vídeos de totes les edicions de Birres Crítiques, que es fan en col·laboració amb la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) i el Col·lectiu Ronda. També hi hem allotjat vídeos d'altres actes públics de CRÍTIC, com ara debats o presentacions.

Cerca al blog