[VÍDEO] ‘Pagesia i identitat: quines sobiranies construïm’

Aquí teniu el vídeo de les #BirresCrítiques celebrades el passat 17 d’abril a Can Batlló (Sants, Barcelona) amb motiu del Dia Mundial de la Lluita Camperola i en co-organització amb la revista ‘Soberanía Alimentaria‘. Hi van participar Néstor Salvador, del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), Isabel Vilalba, del Sindicato Labrego Galego, i Gerard Batalla, de l’Assemblea Pagesa (Catalunya). El debat va ser moderat per la periodista de CRÍTIC Laia Soldevila i va girar sobre la relació entre, d’una banda, les lluites vinculades a la defensa de la petita pagesia i d’un món rural just i sostenible i, de l’altra, les reivindicacions nacionals de component identitari, molt especialment el procés d’autodeterminació català. Hi col·laborava, com és habitualla Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

Deixa el teu comentari

Amb el suport de:

Birres Crítiques és el nom genèric que donem als actes públics distesos que CRÍTIC organitza en diferents espais per conversar amb personatges interessants amb la participació dels assistents. En aquest blog, trobareu els vídeos de totes les edicions de Birres Crítiques, que es fan en col·laboració amb la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) i el Col·lectiu Ronda. També hi hem allotjat vídeos d'altres actes públics de CRÍTIC, com ara debats o presentacions.

Cerca al blog