[VÍDEO] ‘Uns mesos que han sacsejat Catalunya’, amb Jordi Serrano i Tània Verge

A continuació podeu veure el vídeo íntegre de les #BirresCrítiques de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), que vam fer el passat dimarts, 5 de juny, al vespre, al Centre Artesà Tradicionàrius – CAT de Gràcia, sota el títol de ‘Uns mesos que han sacsejat Catalunya’. Amb la moderació del periodista de CRÍTIC Roger Palà, els dos ponents, la doctora en Ciències Polítiques de la UPF Tània Verge, i el rector de la UPEC, l’historiador Jordi Serrano, van analitzar què ha passat al nostre país des de l’octubre fins ara, sense oblidar una reflexió sobre el recent canvi al govern espanyol. A més de la UPEC, que n’és patrocinador des de fa gairebé un any, des d’ara les #BirresCrítiques també compten amb el suport del Col·lectiu Ronda.

Deixa el teu comentari

Amb el suport de:

Birres Crítiques és el nom genèric que donem als actes públics distesos que CRÍTIC organitza en diferents espais per conversar amb personatges interessants amb la participació dels assistents. En aquest blog, trobareu els vídeos de totes les edicions de Birres Crítiques, que es fan en col·laboració amb la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) i el Col·lectiu Ronda. També hi hem allotjat vídeos d'altres actes públics de CRÍTIC, com ara debats o presentacions.

Cerca al blog