Etiqueta: Partit Socialista francès

D’amors i d’odis: banlieues (i 2)

  • Xavier Espinet (París)
  • diumenge, 22 febrer 2015

(Aquesta és la segona part de l’article publicat el 15 de febrer de 2015) A partir del 1971, la premsa comença a fer-se ressò dels primers enfrontaments amb la policia de joves dels “barris sensibles”, com se’ls anomenarà d’ara endavant. Els disturbis de Vénissieux el 1981, a la regió lionesa, foren els primers que reberen […]

Més informació

Sobre aquest blog

Pablo Sánchez Centellas
Pablo Sánchez Centellas

Pablo Sánchez Centellas edita aquest espai sobre la política europea i el seu impacte a Catalunya/Espanya. Des de Brussel·les. Ha estat Director de Relacions Internacionals a l'Ajuntament de Barcelona. Nascut a Barcelona el 1978, va estudiar Ciències Polítiques a la UAB, a la Sussex University i a la Université Libre de Bruxelles. Activista social i militant sindical, va ser responsable de campanyes de la Federació Sindical Europea de Serveis Púbics (EPSU) i coordinador de la Iniciativa Ciutadana Europea (ICE) pel dret humà a l'aigua (www.right2water.eu). Ha viscut a Londres, Edimburg, Brussel·les i ha "squatejat" a Paris.

Comparteix aquest blog col·laborant amb en Xavier Espinet Mayench, nascut a Lleida el 1977. Llicenciat en Filosofia i docent a París des del 2003, tradueix i edita alguns llibres de moviments socials i política.

Xavi Espinet Xavi Espinet

Cerca al blog