[VÍDEO] UPEC 2017: Xerrada íntegra del periodista Albert Om: “I en l’interval, qui té el poder?”

  • Redacció (amb el suport de la UPEC)
  • dimecres, 5 juliol 2017
  • Comenta
  • General

Us oferim el vídeo íntegre de la xerrada del periodista Albert Om, director del programa ‘Islàndia’, de RAC1, que va inaugurar les tretzenes jornades de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC). La conferència es va titular “I en l’interval, qui té el poder?”. Va ser presentat per l’historiador Jordi Serrano, rector de la universitat.

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

A Espai Crític hi trobareu recomanacions i continguts d'interès per a la 'comunitat crítica'. És un espai obert a propostes, idees i reflexions, amb el suport de 'partners' i col·laboradors que contribueixen a fer possible el projecte de CRÍTIC.

Cerca al blog