[VÍDEO] Lliçó inaugural Josep Irla 2017-18, amb Anne Phillips: “Feminisme, republicanisme i democràcia”

  • Redacció (amb el suport de la Fundació Josep Irla)
  • dimarts, 24 octubre 2017
  • Comenta
  • General

Us oferim el vídeo íntegre de la Lliçó Inaugural Josep Irla 2017-2018, que va celebrar-se el passat 25 d’octubre. La conferència va anar a càrrec de la professora de la London School of Economics Anne Phillips i portava per títol “Feminisme, republicanisme i democràcia”. L’acte, organitzat per la Fundació Josep Irla, va tenir lloc a l’auditori de l’IDEC-UPF Barcelona School of Management, situat al carrer de Balmes, 132, de Barcelona.  La lliçó inaugural de la professora Phillips va ser en anglès, però en el vídeo podreu seguir la traducció simultània al català.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

A Espai Crític hi trobareu recomanacions i continguts d'interès per a la 'comunitat crítica'. És un espai obert a propostes, idees i reflexions, amb el suport de 'partners' i col·laboradors que contribueixen a fer possible el projecte de CRÍTIC.

Cerca al blog