[VÍDEO] UPEC 2018: Conferència inaugural, amb John Carlin i Sara González

Us oferim el vídeo íntegre de la conferència inaugural de les catorzenes Jornades de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), que se celebren des d’avui fins divendres a la seu de la UGT de Catalunya. Porta per títol ‘Diàlegs des dels miralls trencats’, i és una conversa entre l’escriptor i periodista John Carlin i la periodista Sara González.

 

2 comentaris
  • vanyehao 4 de juliol de 2018 - 11:06

    ¿Fase adolescente de la democracia? uuufff, fase anal, John Carlin !!!

  • vanyehao 4 de juliol de 2018 - 11:13

    Soc fill de requeté, que a la Guerra Civil va lluitar amb els nacional, ( clar! ). Varem tenir moltes discussions politiques, jo ja de petit anava a les reunions de la Lliga Verge de Monserrat ( 1966….uuffff) .JO SI QUE SABIA DEL QUE SON CAPAÇOS LA DRETA-SUPERDRETA INQUISITORIAL CARPETOVETÓNICA , I ENCARA FARIEN MÉS. /// Hi ha hagut MOLT desconeixement de banda dels soberanistes de calibrar amb qui es jugaven els cuartos. I encara més: un xic irresponsables !

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Espai Crític és una secció on CRÍTIC produeix continguts amb fonts de tercers. Aquestes fonts d'ingressos ens permeten reforçar el projecte i explorar temes d'interès per a la nostra comunitat. La presentació del contingut deixa clar com s'ha encarregat i produït, i també qui l'ha finançat, especificant-ho al costat de la signatura i al peu de l'article.

Tots els continguts publicats a 'Espai Crític' són produïts per la redacció de CRÍTIC a partir de criteris periodístics i s'adequen als criteris del codi ètic comercial de la cooperativa.

A Espai Crític hi trobareu recomanacions i continguts d'interès per a la 'comunitat crítica'. És un espai obert a propostes, idees i reflexions, amb el suport de 'partners' i col·laboradors que contribueixen a fer possible el projecte de CRÍTIC.

Cerca al blog