[VÍDEO] UPEC 2018: Debat amb representants polítics de l’esquerra catalana

  • Redacció (amb el suport de la UPEC)
  • dijous, 5 juliol 2018
  • Comenta
  • General

Us oferim el vídeo íntegre del debat que s’ha fet avui, a les 12 del migdia, dins de les XIV Jornades de la Universitat Progressista d’Estiu (UPEC), que se celebra a la seu de la UGT de Catalunya. Es titulava ‘I ara, què cal fer?’ i hi han intervingut representants de quatre forces polítiques d’esquerra a Catalunya: Eduard López, vicesecretari general d’Acció Política d’ERC; Salvador Illa, secretari d’Organització del PSC; Paola Lo Cascio, membre de la direcció de Catalunya En Comú; i Mireia Vehí, exdiputada al Parlament de Catalunya de la CUP. Moderava el debat el periodista Quico Sallès, d’El Món.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Espai Crític és una secció on CRÍTIC produeix continguts amb fonts de tercers. Aquestes fonts d'ingressos ens permeten reforçar el projecte i explorar temes d'interès per a la nostra comunitat. La presentació del contingut deixa clar com s'ha encarregat i produït, i també qui l'ha finançat, especificant-ho al costat de la signatura i al peu de l'article.

Tots els continguts publicats a 'Espai Crític' són produïts per la redacció de CRÍTIC a partir de criteris periodístics i s'adequen als criteris del codi ètic comercial de la cooperativa.

A Espai Crític hi trobareu recomanacions i continguts d'interès per a la 'comunitat crítica'. És un espai obert a propostes, idees i reflexions, amb el suport de 'partners' i col·laboradors que contribueixen a fer possible el projecte de CRÍTIC.

Cerca al blog