El dossier monogràfic PROCÉS, amb la subscripció anual fins al 15 de gener

Fesc02

La portada de Procés l’endemà que sortís d’impremta, a finals d’octubre de 2014 / Foto: CRÍTIC

Si no teniu ja el dossier CRÍTIC sobre el procés sobiranista i el voleu rebre per correu a casa, afanyeu-vos, que s’acaba el termini. PROCÉS deixarà d’enviar-se als nous subscriptors anuals a partir del pròxim 15 de gener de 2015. A partir de l’endemà, dia 16, tots aquells que es facin subscriptors de CRÍTIC per dotze mesos, a més de poder accedir als continguts amb prioritat per a ells, rebran com a recompensa el pròxim dossier monogràfic, que està previst que publiquem la tardor de 2015.

Tot i que PROCÉS no és una publicació vinculada estrictament a l’actualitat, considerem que 90 dies després de la seva sortida (va aparèixer a finals d’octubre, poques setmanes abans del 9N), ja pot donar el relleu al següent dossier monogràfic, encara que a hores d’ara no en sabem ni el contingut ni, evidentment, el títol. Durant els pròxims mesos, s’obrirà un període en que se’n decidirà els continguts amb la participació dels subscriptors i l’assessorament del Consell Editorial de CRÍTIC, que està previst que es constitueixi abans d’acabar el gener.

El dossier PROCÉS es podrà continuar comprant de tres maneres: una, on-line en aquest apartat del nostre web per 12 € (15 € per als residents fora de l’Estat espanyol) i rebent-lo per correu a casa; dues, venint físicament a buscar-lo a la seu de CRÍTIC (Casp, 43, Barcelona); i tres, anant a comprar-lo a alguna de les llibreries que el tenen a la venda (vegeu-ne el llistat aquí).

D’altra banda, estem molt satisfets de com ha anat la Campanya especial de Nadal que es va posar en marxa el 12 de desembre i va finalitzar la vigília de Reis: hi ha hagut un total de 62 subscriptors anuals nous (que disposen cadascun d’una subscripció semestral de regal), mentre que els subscriptors que ja ho eren han pogut comprar i regalar una vintena de targetes-regal amb subscripcions d’un any a un preu especial. En aquests moments, a CRÍTIC hem superat ja la xifra de 1.100 subscriptors, el 80% dels quals són anuals i el 20% restant, semestrals.

Un comentari
  • Carme Badia Altès 15 de maig de 2015 - 12:59

    Crec, que per susbcrire’m abans de San Jordi, tenia un llibre de regal que encara no he rebut. Volia saber si és normal. També en el que es refereix al llibre sobre el Procés.
    Espero que em direu alguna cosa. Moltes gracies.
    Carme

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog