CRÍTIC us ofereix un programa de TV per Internet la nit de les eleccions espanyoles

la klau2

Un programa anterior de La Klau, presentat per Laura Safont, i amb Roger Palà, de CRÍTIC, com a convidat, el primer per l’esquerra / www.publico.es

CRÍTIC i La Klau organitzen conjuntament un programa de televisió per Internet durant la nit electoral d’aquest diumenge, per analitzar els resultats del 20-D a Catalunya i a l’Estat espanyol. L’objectiu és fer un debat alternatiu, independent i amb sentit crític per explicar les principals claus de la jornada electoral. Serà, doncs, un projecte conjunt especial per a la nit d’unes eleccions que es preveuen històriques.

El programa, que podreu veure en directe a la pàgina web de CRÍTIC, començarà a les 22.30 hores de diumenge i tindrà una durada aproximada d’una hora i quart. El periodista de CRÍTIC, Sergi Picazo, presentarà i conduirà aquest programa especial ‘La Klau Crítica’, amb convidats diferents de l’habitual tertulianisme a Catalunya: Marina Subirats (sociòloga), Carles A. Foguet (politòleg), Natza Farré (periodista, de La Competència, RAC1), Esther Vivas (periodista) i Jesús Rodríguez (La Directa). Al final del programa, els periodistes de CRÍTIC Roger Palà i de Púbico Marià Delàs conversaran amb el politòleg i expert en processos electorals Jordi Muñoz, per analitzar conjuntament i en detall els resultats electorals.

La idea de CRÍTIC i La Klau és fer un programa de reflexió, idees i anàlisi sobre el que hagi passat en aquestes eleccions legislatives al Congrés dels Diputats i al Senat espanyols, anant més enllà d’allò superficial. Per això hem decidit començar el programa a les 22.30 hores, quan els resultats ja siguin gairebé definitius i, així no estar pendents dels canvis en el recompte i fent anàlisis forçades per la immediatesa, la velocitat i la manca de rigor.

Els espectadors del programa poden publicar les seves anàlisis sobre els resultats amb el hashtag a Twitter #LaKlauCrítica o bé fent un post al Facebook de Sentit Crític, que activarem aquella nit durant el programa. Una selecció dels millors comentaris serà llegida i comentada cap al final del programa. Els blocs principals de debat del programa seran l’anàlisi dels resultats a Catalunya i a l’Estat espanyo,l amb especial atenció al suport obtingut per les esquerres i a les conseqüències que la nova composició de les cambres espanyoles pugui tenir sobre el procés independentista català. El programa comptarà amb els infogràfics elaborats per la web de Público.

Un comentari
  • Maria L. Sciascia 18 de desembre de 2015 - 23:49

    Fantàstic!

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog