#BirresCrítiques amb Dolors Sabater, el 19 de gener a Badalona

promo-birres-critiques-dolors-sabaterEl primer acte públic del nostre mitjà aquest 2017 pren la forma d’unes noves #BirresCrítiques, conversa distesa tot prenent una cervesa amb un personatge de rellevància. En aquest cas, hi hem convidat l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, que conversarà amb el periodista de CRÍTIC Roger Palà i també amb el públic assistent. M. Dolors Sabater i Puig va ser la cap de llista de Guanyem Badalona en Comú, força política que des del juny de 2015 governa l’Ajuntament badaloní conjuntament amb ERC i IC-EUiA. La plataforma Guanyem Badalona en Comú és una confluència de persones provinents de múltiples iniciatives socials, culturals i de lluita de la ciutat de Badalona, que compta amb el suport explícit de la CUP, de Podem i de Procés Constituent. Amb Sabater parlarem del que s’està fent a la tercera ciutat de Catalunya en nombre d’habitants (més de 215.000) i de si algunes de les experiències de gestió que s’hi duen a terme al seu Ajuntament són extrapolables a altres ciutats del país o fins i tot a un futur Govern català.

dolors_sabater_2015_vertical

Dolors Sabater / Wikimedia Commons

Les #BirresCrítiques amb Dolors Sabater es faran el proper dijous 19 de gener, a les 19 hores, a La Sargantana Cooperativa, entitat que combina la restauració i les activitats culturals i socials, i que en aquest cas col·labora amb CRÍTIC en l’organització de l’acte. L’adreça és al carrer de Sant Sebastià, 2, al barri de Dalt la Vila, el nucli històric de la ciutat. Els qui hi vingueu de fora, teniu l’opció d’arribar amb metro fins a l’estació de Badalona Pompeu Fabra (final de l’L2) o fer-ho amb la Renfe, fins a l’estació de Badalona, de la línia R1 (costa nord). En tots dos casos, teniu un breu passeig a peu fins a la seu social de La Sargantana Cooperativa. L’aforament del local és limitat, per la qual cosa els subscriptors i subscriptores de CRÍTIC poden reservar fins a dues places per persona, com sempre demanant-ho per ‘mail’ a [email protected].

Un comentari

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog