Presentació de ‘Mar Crítica’ i del nostre mitjà a Mallorca el pròxim 24 de març

promo-presentacio-mar_critica_mallorca

El nostre tercer dossier monogràfic, ‘Mar Crítica’, es presentarà públicament a Palma, la capital mallorquina, el pròxim 24 de març, al vespre, en un acte que, de fet, representa també la presentació de CRÍTIC entre el públic de les Balears, ja que és el primer cop que hi fem una activitat pública. Hi parlaran Sergi Picazo, periodista i un dels tres socis fundadors de la cooperativa CRÍTIC, SCCL; Antoni Lluís Trobat, periodista especialitzat en conflictes internacionals i un dels dos coordinadors de la revista ‘Mar Crítica’; Margalida Capellà, advocada, professora de dret internacional de la Universitat de les Illes Balears, diputada de Més per Mallorca al Parlament balear i activista pels drets humans i per la memòria històrica, i, finalment, Pere Perelló, poeta i autor d’un dels textos de la revista, el titulat “Vaixells de guerra, creuers, pasteres”, situat a la Introducció de la revista, sota el nom de “Trencadís. Barcelona, Palma, València”.

L’acte tindrà lloc a la llibreria Drac Màgic, situada al carrer de Jeroni Antic, número 1, de Palma, i començarà a les 19 hores. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala, però els subscriptors i les subscriptores de CRÍTIC —en tenim uns quants a Mallorca— poden, com sempre, reservar dues places cadascun/a. ‘Mar Crítica’ és una producció conjunta de CRÍTIC i de Pol·len Edicions, que compta amb el suport de la Fundació Solidària Flama. Encara es pot aconseguir fent-se subscriptor/a anual del nostre mitjà o comprant-la al preu de 8 euros (enviament inclòs), en aquesta pàgina.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog