CRÍTIC fa una enquesta per saber l’opinió de subscriptors/es i lectors/es sobre el mitjà

La redacció de CRÍTIC hem fet pública avui una enquesta adreçada tant als seus subscriptors i subscriptores com a les persones lectores del mitjà en general. L’objectiu és saber de primera mà la vostra opinió i valoració sobre qüestions que ens preocupen per al futur del projecte, ara que gairebé fa tres anys que el vam llançar (al setembre vinent celebrarem el tercer aniversari!). L’enquesta és anònima i es podrà contestar fins al 14 de juliol. Els resultats ens serviran per millorar CRÍTIC en el pròxim curs i els farem públics just després de l’estiu, quan convocarem una nova trobada de subscriptors/es.

L’enquesta té una primera part genèrica per a tothom, on preguntem sobre l’edat, el gènere, l’àrea geogràfica de residència i la via per la qual vau saber de l’existència de CRÍTIC. A partir d’aquí, responent a la pregunta sobre si sou subscriptors de pagament o no, s’accedeix a la segona part, que és lleugerament diferent per als uns i per als altres. Als primers, us preguntem sobre la manera d’accedir als continguts, els horaris habituals de lectura i de connexió a les xarxes socials i les àrees temàtiques que trobeu més interessants, entre d’altres. Us demanem també que suggeriu personatges a entrevistar o reportatges d’investigació que us agradaria que féssim. Finalment, hi ha preguntes sobre els actes públics organitzats pel nostre mitjà (Debats i Birres Crítiques), així com sobre el programa ‘La Klau Crítica’. Als no subscriptors, a més d’aquestes mateixes qüestions, us preguntem sobre com valoreu el fet de mantenir tancats alguns continguts només per als qui paguen la seva quota i sobre els motius que us animarien a fer el pas de sumar-vos a CRÍTIC, tot ajudant econòmicament a la seva viabilitat.

Aquesta enquesta va en la mateixa línia de transparència i de construir un mitjà de comunicació basat sobretot en la comunitat d’usuaris que hi dóna suport, tal com reflecteixen alguns dels apunts del blog ‘Fem Crític’: aquest sobre el nou grup de Facebook ‘Crític off the record’ (3-5-17), o aquest altre sobre els comptes de la cooperativa de l’exercici de 2016 (7-3-17).

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog