Concerts, llibres i descomptes: saps quins són els avantatges d’estar subscrit a CRÍTIC?

Assistents a una projecció de la Sala Montjuïc

Estar subscrit a CRÍTIC no solament permet accedir als continguts ‘prèmium’ abans que la resta dels lectors; també dóna dret a tot un conjunt de promocions especials, que any rere any anem incrementant: sortejos d’entrades per a activitats culturals amb sentit crític, reserva de seients en actes públics organitzats pel nostre mitjà i descomptes en cursos, llibres o vídeos d’accés restringit.

En el curs que acabem aquests dies (setembre del 2016 / juliol del 2017), les persones subscrites a CRÍTIC han pogut participar en 10 sortejos d’entrades per a activitats culturals: quatre de cinema, quatre de música i dues d’arts escèniques (teatre i circ). També han tingut l’oportunitat d’assistir de manera gratuïta a un acte d’Òmnium Cultural sobre la immersió lingüística i al Taller de comunicació amb perspectiva de gènere organitzat per CRÍTIC i l’Observatori IQ. D’altra banda, han pogut gaudir de descomptes destacats a l’Escola d’Estiu sobre “Periodisme de batalla”, al Curs de periodisme d’investigació de l’Ateneu Barcelonès impartit per periodistes de CRÍTIC (amb dues edicions, tardor i primavera) i al visionament del film ‘Jo sóc el poble’ dins la plataforma Vimeo. Igualment han pogut comprar ‘online’ el llibre ‘Esperant els robots’, d’Enric Juliana i Roger Palà, a un preu especial.

Aquestes són totes les promocions especials per a subscriptors/ores fetes aquest curs:

1. Sortejos d’entrades:

Concert Say it Loud a l’Ateneu Popular de Nou Barris (15 d’octubre de 2016): 5 entrades dobles.

— Mostra de cinema CineBaix, a Sant Feliu de Llobregat (del 3 al 13 de novembre de 2016): 3 abonaments i 5 entrades individuals.

Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani a la Filmoteca (del 8 al 13 de novembre de 2016): 5 entrades dobles.

Euskalherria Sona, festival de música basca a Barcelona (de l’11 de novembre al 17 de desembre de 2016): 7 entrades dobles.

Circ d’Hivern de Nou Barris

Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris (del 23 al 27 de desembre de 2016): 8 entrades dobles.

Zinemaldia, festival de cinema basc a Barcelona (del 9 al 24 de febrer de 2017): 33 entrades dobles.

Barnasants, festival de cançó d’autor (del 19 de març al 6 d’abril de 2017): 20 entrades dobles.

Sala Beckett, cicle “La revolució dels gèneres” (del 30 de març al 7 d’abril de 2017): 5 entrades dobles.

Sala Montjuïc, cicle de Cinema a la Fresca al castell (del 30 de juny al 4 d’agost de 2017): 10 entrades individuals per a qualsevol sessió i 5 de dobles per a una sessió especial.

Festival 20 Anys de Propaganda pel Fet! a Mataró (21 de juliol de 2017): 5 entrades dobles.

2. Altres promocions per a subscriptors/ores:

Acte d’Òmnium Cultural “L’escola catalana, un èxit compartit” a Santa Coloma de Gramenet (17 de febrer de 2017): entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

Documental ‘Jo sóc el poble’, a Vimeo (acord amb l’agència Compacto, 30 de març de 2017): 50% de descompte sobre el preu normal.

Curs de periodisme d’investigació de l’Ateneu Barcelonès (amb dues edicions, la de tardor, del 17 d’octubre al 19 de desembre de 2016, i la de primavera, del 24 d’abril al 3 de juliol de 2017): 10% de descompte sobre el preu normal.

Llibre ‘Esperant els robots’, d’Enric Juliana, editat per Icaria Editorial (a partir del 21 de maig de 2017): 30% de descompte comprant-lo ‘online’ a la web de CRÍTIC.

Taller de “Comunicació amb perspectiva de gènere”, en col·laboració amb l’Observatori IQ (15 de juny de 2017): gratuït, amb inscripció prèvia.

II Escola d’Estiu de CRÍTIC

II Escola d’Estiu de CRÍTIC, amb Jordi Borràs impartint el curs “Fotoperiodisme de batalla” (17 i 18 de juliol de 2017): 20% de descompte sobre el preu normal.

3. Actes públics o trobades als quals els subscriptors i subscriptores han pogut assistir aquest curs:

Festa del 2n aniversari de CRÍTIC al Casinet d’Hostafrancs (15 de setembre de 2016): invitació amb dues consumicions incloses.

Debat “Els reptes del canvi”, amb Ada Colau, Dolors Sabater i Juli Fernàndez, a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (6 d’octubre de 2016): reserva de places.

Birres Crítiques amb Enric Juliana, a la Casa Orlandai (8 de novembre de 2016): reserva de places.

— Birres Crítiques “Mitjans de comunicació i cooperativisme”, al Koitton Club (1 de desembre de 2016): reserva de places.

— Acte de presentació del dossier ‘Mar Crítica’ al CCCB (14 de desembre de 2016): reserva de places i lliurament de la revista als subscriptors anuals.

Birres Crítiques amb Dolors Sabater, a La Sargantana de Badalona (19 de gener de 2017): reserva de places.

Sisena trobada de subscriptors i subscriptores a la seu de CRÍTIC (15 de febrer de 2017). Acte anual d’intercanvi d’idees amb la redacció de CRÍTIC.

Assistents al debat “Tardà-Pisarello”

Debat Crític ‘Tardà-Pisarello’, al centre Calàbria 66 (16 de març de 2017): reserva de places.

Acte de presentació de ‘Mar Crítica’ a la llibreria Drac Màgic de Palma (24 de març de 2017): reserva de places i trobada amb subscriptors de les Balears.

Birres Crítiques amb Lluís Llach, als Jardins de la Mercè de Girona (25 d’abril de 2017): reserva de places.

Birres Crítiques “Futbol rebel vs futbol modern”, a l’Espai Contrabandos (23 de maig de 2017): reserva de places i sorteig de samarretes.

Acte de presentació de ‘Mar Crítica’ al Col·legi Major Rector Peset de València (31 de maig de 2017): reserva de places i trobada amb subscriptors del País Valencià.

Presentació del llibre ‘Esperant els robots’, amb Enric Juliana i Roger Palà (1 de juny de 2017): reserva de places i venda del llibre amb descompte.

Un comentari
  • Eva Anguera Viladot 21 de juliol de 2017 - 11:14

    vaja… m’esteu convencent… ja rebo el vostre butlletí… vaig a mirar més info, gràcies per la bona feina que feu

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog