Si et subscrius a CRÍTIC per un any ara, reps el llibre de Lluc Salellas ‘La rebel·lió catalana’ d’obsequi

Durant aquests dies de setembre, les persones que se subscriguin a CRÍTIC per un any tenen un regal especial: a més dels avantatges habituals de ser subscriptores del nostre mitjà, rebran a casa per correu i de manera gratuïta el llibre de Pagès Editors que acaba d’aparèixer a la venda fa alguns dies: ‘La rebel·lió catalana’, de Lluc Salellas Vilar, amb epíleg de Roger Palà. Es tracta d’una aproximació a la visió de cinc persones representatives de l’esquerra europea organitzada sobre dos punts cabdals de l’actualitat: el futur de Catalunya —amb el referèndum i la independència com a possibilitat real— i la reconstrucció d’Europa.

Les persones que opinen en el llibre són: Arnaldo Otegi, des d’Euskal Herria; Martina Anderson, des del Nord d’Irlanda; Alberto Garzón, des d’Espanya; Judith Benda, des d’Alemanya, i Bodil Valero, des de Suècia. L’objectiu del llibre és compartir visions, complementàries, per ajudar a entendre com l’esquerra europea afronta el futur, des de l’internacionalisme i la sobirania popular com a eixos bàsics d’acció política. Aquestes cinc personalitats polítiques apunten amb sinceritat quines són, segons elles, les claus perquè l’esquerra surti amb èxit d’un enclavament històric com l’actual, després de la triple crisi —econòmica, social i democràtica— viscuda a Occident. L’epíleg del llibre, signat pel periodista de CRÍTIC Roger Palà, es titula ‘Mirar-se el món’ i és una reflexió sobre la repercussió internacional del conflicte nacional català. En les pròximes setmanes, publicarem aquest article de Palà, que té un interès especial a les portes del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984) és llicenciat en periodisme i en ciències polítiques per la Universitat Pompeu Fabra. Ha fet un màster en estudis del nacionalisme a la Universitat d’Edimburg (Escòcia). És autor dels llibres ‘El franquisme que no marxa’ (2015) i  ‘No t’espanti aquest vent: reflexions per una esquerra del segle XXI’ (2016) i del documental ‘Guanyarem’, sobre Sebastià Salellas (2013). Actualment és regidor de la CUP a Girona i participa activament d’espais cívics i socials de la ciutat. També és soci col·laborador de CRÍTIC.

Disposem encara de 13 exemplars del llibre ‘La rebel·lió catalana’, gentilesa de l’editorial Pagès Editors, que seran enviats per correu als domicilis dels pròxims subscriptors anuals, per ordre d’entrada. El llibre té un PVP de 12 euros; per tant, és com si us hi poguéssiu subscriure anualment per només 40 euros. Aprofiteu l’ocasió i no ho deixeu per a més endavant!

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog