#MésSentitCrític: festa del tercer aniversari de CRÍTIC. Ho celebrem plegats?

El pròxim 19 de setembre es compleixen tres anys exactes de l’aparició pública del nostre mitjà digital. Volem celebrar-ho conjuntament amb tots vosaltres, subscriptors i lectors, socis col·laboradors, entitats o empreses patrocinadores, tots els amics i amigues de CRÍTIC. Farem una festa per celebrar aquest tercer aniversari i tornarem al mateix lloc on ja vam celebrar el primer i el segon, el pati del Casinet d’Hostafrancs, a Barcelona. Serà dimarts que ve, 19 de setembre, de 19:30 a 22 hores. Hi esteu convidades tots i totes. L’entrada és lliure. Els subscriptors i subscriptores que ens confirmin la seva assistència (enviant un mail a [email protected]), disposaran de consumicions de franc, com a forma d’agraïment al seu suport econòmic.

Per què anunciem la festa amb l’eslògan #MésSentitCrític? Doncs perquè en l’acte central de la festa us presentarem un vídeo on expliquem què ha representat fer CRÍTIC durant aquests tres anys i que volem que representi en el futur. Avancem algunes idees de cap a on volem que vagi el nostre mitjà de comunicació, ara que ja hem consolidat plenament l’aposta inicial i hem fet sostenible la cooperativa que l’edita. És l’arrencada d’una campanya que mantindrem activa en els pròxims mesos mentre anem definint entre tots, també amb la col·laboració dels membres de la comunitat CRÍTIC, com evolucionarà el mitjà a partir de 2018.

El vídeo ja el podeu veure aquí.

Què més hi haurà en la festa de dimarts? Uns breus parlaments dels periodistes que treballem a CRÍTIC, música, beguda, tapes… i sobretot espai i temps per conversar tots plegats. Comptem amb la col·laboració de la cooperativa Koitton Club de Sants, que s’encarrega de la barra i de la selecció musical, amb la de la cooperativa Quesoni, que ens fa el muntatge de l’escenari, la pantalla i la sonorització de l’acte, i, evidentment, amb la col·laboració indispensable del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que gestiona el complex Cotxeres-Casinet, per la seva disposició absoluta amb la cessió de l’espai. Per cert, que ningú pateixi per si la meteorologia no hi col·labora, perquè tenim pla B: en cas de pluja segura, ho farem a l’interior de l’auditori del Casinet, que té capacitat per unes 300 persones.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog