Aquest Nadal, subscriu-te a CRÍTIC o regala’l!

Aquest Nadal, regala periodisme: regala (o autoregala’t) CRÍTIC! 

CRÍTIC és un mitjà de comunicació que se sosté bàsicament de subscriptors que donen suport al projecte. Si t’interessen el periodisme d’investigació, les entrevistes amb profunditat i les anàlisis crítiques, ara és un bon moment per formar part de la comunitat ‘crítica’ o, si ja ets subscriptor, convidar algú nou a formar-ne part! Us oferim dues propostes de ‘packs’:

#NadalCrític

Aquest format de subscripció inclou un any d’accés a continguts digitals en primícia, descomptes per a actes culturals, l’assistència a activitats organitzades per CRÍTIC i la revista en paper ‘FEMINISME(S)’, que enviarem a casa de la nova persona subscriptora tan bon punt es registri. El preu és de només 52 € per a nous subscriptors. En canvi, si ja sou subscriptors de CRÍTIC i voleu regalar el ‘pack’, us fem un descompte i us surt per 40 €.

#MésSentitCrític

En aquest cas, a més d’incloure l’accés als continguts digitals, els descomptes per a actes culturals, l’assistència a esdeveniments de CRÍTIC i la revista en paper ‘FEMINISME(S)’, el ‘pack’ també inclou en exclusiva un llibre periodístic a escollir entre: ‘Fills del Nil‘, del periodista especialitzat en Àfrica Xavier Aldekoa, o ‘El franquisme que no marxa‘, del periodista gironí Lluc Salellas. En aquest cas, l’oferta és de 65 € per a nous subscriptors i de 52 € si ja sou subscriptors i ho voleu regalar a algú.

‘FEMINISME(S)’, la nova revista de CRÍTIC

El quart #DossierCrític s’acaba de publicar. Coordinat per les periodistes de CRÍTIC Laura Aznar i Laia Soldevila, la revista conté 144 pàgines de reportatges, entrevistes, anàlisis, opinions, infografies i vinyetes que, d’una banda, denuncien les discriminacions que pateixes les dones al llarg de la seva vida i, de l’altra, es fan ressò dels diferents debats feministes per trobar-hi solució. Per saber-ne més, podeu clicar aquí. Els subscriptors de CRÍTIC la reben a casa en paper. Si no ho sou però voleu llegir-la, teniu 3 opcions per aconseguir-la:

1. Fer-vos subscriptors. En aquest cas, us l’enviem a casa de manera gratuïta i, a més, tindreu accés a tots els continguts digitals de CRÍTIC i descomptes exclusius per a la comunitat ‘crítica’.

2. Compreu-la en llibreries i quioscos. La revista, la podeu trobar en bona part de les llibreries de Catalunya gràcies a Pol·len Edicions. Aquí us n’oferim una llista.

3. Compreu-la ‘online’. Si voleu, també us oferim la possibilitat de comprar la revista ‘online’. Ho podeu fer des d’aquest enllaç i us la fem arribar.

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog