#BirresCrítiques: Com ens afecten els tractats de lliure comerç? (12 de març a la Farinera)

Convoquem una nova sessió de #BirresCrítiques. Us convidem a reflexionar sobre com ens afecten els tractats de lliure comerç, com ara el TTIP, el CETA o el TISA. Alhora, presentarem l’informe ‘Efectos de los tratados de libre comercio sobre las pequeñas y medianas empresas’, que ha elaborat l’economista Sergi Cutillas, de la cooperativa Ekona, en el marc de la campanya “Catalunya diu no al TTIP, CETA i TISA” i que ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona. Justament, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, serà una de les persones que intervindran en l’acte, al costat de Sergi Cutillas i de Rosa Mateu, en nom de les entitats que donen suport a la campanya. Moderarà el debat el periodista de CRÍTIC Roger Palà. A més del nostre mitjà de comunicació, convoquen el debat Entrepobles, Ecologistes en Acció i la mateixa campanya “No al TTIP, CETA i TISA”. Hi col·labora, com en la majoria de #BirresCrítiques, la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC).

L’acte el farem el dilluns 12 de març, a les 19 hores, al bar de la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837) a Barcelona. Les places són limitades però —aquest cop sí— les persones subscriptores de CRÍTIC poden reservar-ne dues enviant un ‘mail’ a [email protected] i demanant-ho. L’informe que es presenta analitza amb dades quines dinàmiques socioeconòmiques i polítiques generen els tractats i quines conseqüències tindran en els teixits socioeconòmics locals, amb un èmfasi especial en la ciutat de Barcelona.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog