#BirresCrítiques amb Gala Pin, regidora de Barcelona En Comú, el 17 de juliol al Raval

La regidora de Participació i Districtes de l’Ajuntament de Barcelona, Gala Pin, serà la convidada a la pròxima sessió de les #BirresCrítiques, l’acte públic de petit format i amb una cervesa a la mà que organitzem periòdicament a CRÍTIC. Amb la representant de Barcelona en Comú parlarem de ‘Democràcia i participació ciutadana’, un àmbit del qual se n’ha parlat força darrerement amb motiu de la multiconsulta que l’equip de govern barceloní volia organitzar i que finalment ha quedat frenat per recursos judicials d’Agbar i també per la manca de suport d’altres grups al Ple. La periodista que conversarà amb Gala Pin serà Laura Aznar.

FOTO: IVAN GIMÉNEZ

L’acte es farà el dimarts 17 de juliol, a les 19 hores, a l’Ateneu del Raval (carrer de la Reina Amàlia, 3). Cal tenir en compte que Gala Pin, a més de la responsabilitat general que té a l’Ajuntament, és regidora del districte de Ciutat Vella, que inclou el Raval. L’acte és obert a tot el públic, per l’aforament del local és limitat. Les persones subscriptores de CRÍTIC poden reservar dues places per cap, només cal que enviïn un missatge a l’adreça [email protected] demanant-ho. L’acte compta amb la col·laboració de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), el Col·lectiu Ronda, i el mateix Ateneu del Raval.

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog