Celebrem el 4t aniversari de CRÍTIC amb el debat ‘Drets i llibertats en perill’ el 17 de setembre

El pròxim 17 de setembre el nostre mitjà de comunicació compleix quatre anys de vida. I ho volem celebrar amb els nostres subscriptors/es, lectors/es i amics i amigues en general, en un acte al Casinet d’Hostafrancs (Barcelona), que tindrà dues parts. La primera, a les 19 hores, serà un debat públic que organitzem conjuntament amb el Col·lectiu Ronda sota el títol ‘Drets i llibertats en perill‘. Analitzarem la brutal retallada de drets civils que ha patit el nostre país en els últims mesos, des del punt de vista judicial i social. Ho farem amb quatre persones expertes que ens aportaran punts de vista diferents sobre aquest tema: Carme Herranz, advocada penalista i presidenta del Col·lectiu Ronda; Marco Aparicio, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Girona i president de l’Observatori DESC; Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural; i Patricia López, periodista del diari digital ‘Público‘, especialitzada en investigació, coautora del documental ‘Las cloacas de Interior’. Seran moderats pel periodista Roger Palà.

Carme Herranz, Marco Aparicio, Marcel Mauri i Patricia López, participants en el debat

Quan s’acabi del debat, cap a les 21 hores, prendrem unes birres a la fresca, al mateix pati del Casinet, a la barra organitzada pel Koitton Club de Sants -un ‘clàssic’ dels últims anys-, per poder celebrar l’aniversari de CRÍTIC com cal. Les persones subscriptores de pagament disposaran de dues consumicions gratuïtes per cap (cervesa, refresc o similar). Hi haurà també servei d’entrepans i tapes, fins a les 23 hores. L’acte compta amb la col·laboració de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) -com en tots els actes públics que organitza CRÍTIC-, d’Òmnium Cultural, del Koitton Club, i del Secretariat d’entitats de Sants, que gestiona el complex Cotxeres-Casinet.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog