Voleu saber com serà el nou web de Crític? El 13 de desembre us ho explicarem

Una de les anteriors trobades de subscriptors/es, celebrada el juliol de 2017

CRÍTIC estrenarà durant el primer trimestre del 2019 un nou web, que suposa un redisseny a fons de l’actual i una clara millora en la presentació i accessibilitat dels continguts. Ja fa mesos que hi treballem, conjuntament amb l’equip de Metodian, els nostres col·laboradors tecnològics, autors també del web actual, creat aviat farà cinc anys.  L’equip de treball de CRÍTIC ja hem pogut veure com serà el nou web, però ara que la feina està força avançada ens agradaria tenir la possibilitat d’ensenyar-lo a les persones subscriptores, sense el suport de les quals no podríem fer un salt qualitatiu tan important com aquest.

Per tot això, convoquem una Trobada de Subscriptors/es per al pròxim dijous 13 de desembre, a les 18:30 hores, a la sala d’Ecos Grup Cooperatiu (C/ Bailèn, 5), a Barcelona. En un format distès, amb una beguda a la mà i alguna cosa per picar, volem gaudir d’una estona plegades per recollir les opinions, els suggeriments i també les crítiques o queixes que tingueu, tant sobre el nou web que us ensenyarem en primícia com sobre qualsevol aspecte del que fem actualment a CRÍTIC. Serà una trobada pensada per poder tenir, en viu i sense intermediaris, un intercanvi de punts de vista sobre el present i el futur del nostre mitjà de comunicació.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog