Pròximes #BirresCrítiques: “El procés als tribunals”, amb Guillem Soler i Anaïs Franquesa

Tornen les #BirresCrítiques. Encetem el cicle del 2019 amb una conversa sobre els reptes judicials que viurà l’independentisme català en els pròxims mesos. L’hem titulada ‘El procés als tribunals’ i la farem el dilluns 28 de gener a les 19 hores a la Lleialtat Santsenca de Barcelona. Els experts que hem triat per analitzar la judicialització del procés sobiranista són el jutge Guillem Soler, membre de l’entitat Àgora Judicial, l’associació de jutges i jutgesses compromesa amb la legitimitat democràtica del poder judicial; i l’advocada Anaïs Franquesa, codirectora d’Irídia, Centre de Defensa dels Drets Humans. Volem parlar amb ells no només del judici als líders empresonats que començarà aviat al Tribunal Suprem, sinó també d’altres processos judicials que afecten els drets i les llibertats bàsiques. Moderarà l’acte el periodista i soci fundador de CRÍTIC, Roger Palà.

Recordeu que, com en tots els actes públics organitzats pel nostre mitjà de comunicació, les persones subscriptores de pagament poden reservar dues places per cap per a les #BirresCrítiques del dia 28. L’acte compta amb la col·laboració de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), del Col·lectiu Ronda i de la Lleialtat Santsenca, que ens cedeix la magnífica sala ubicada a la planta baixa de l’edifici.

Guillem Soler i Anaïs Franquesa

Podeu llegir aquí l’article publicat per Guillem Soler a CRÍTIC el passat 6 de juny de 2018, titulat ‘El procés i la imparcialitat de la justícia espanyola’. També podeu llegir aquí l’article d’Anaïs Franquesa ‘La repressió més enllà dels empresonaments’, publicat el 23 de novembre de 2017. Finalment, cal recordar que vam entrevistar la codirectora d’Irídia el mateix dia 1 d’octubre de 2017 al vespre per analitzar la repressió policial que va afectar el referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Aquí podeu llegir aquella entrevista d’urgència, feta en un moment molt especial.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog