Us expliquem com cobrirà CRÍTIC el judici de l’1 d’Octubre

A les portes del judici de l’1 d’Octubre, volem explicar als nostres lectors i lectores habituals quina cobertura farem d’aquest esdeveniment. Com us podeu imaginar, a diferència dels mitjans que cobreixen l’actualitat més rampant, el nostre objectiu no serà informar amb titulars de ‘ÚLTIMA HORA’ i ‘URGENT’ en majúscules, sinó que intentarem –com fem sempre– aportar una mica de context i mirada llarga.

Durant els pròxims dies us oferirem una sèrie de continguts específics sobre l’1-O en forma de reportatges, entrevistes i anàlisis. Per anar obrint boca, Roger Palà ha fet un article analitzant quatre coses importants que no s’estan explicant entorn del judici i que són transcendentals per entendre el que passarà les pròximes setmanes: des de la manca d’una estratègia unitària de defensa fins al ‘momentum’ actual del president Torra.

Les entrevistes seran un altre punt important de la nostra cobertura. Aquesta nit els subscriptors ja podran llegir una conversa entre la periodista Laia Altarriba i Benet Salellas, advocat de la defensa de Jordi Cuixart i un dels grans experts en judicis polítics de Catalunya. Llegir el que diu en Benet dona moltes claus per entendre què passarà a la sala. I alerta, que no només parla del judici: també fa unes quantes valoracions polítiques interessants. Estem preparant altres entrevistes potents que anirem desgranant els pròxims dies.

L’opinió i l’anàlisi tindran un pes important en la nostra cobertura del judici. Aportarem claus d’interès amb els nostres articulistes habituals, que ens ajudaran a analitzar els fets des d’una visió ideològica àmplia, plural i no sectària. També comptarem amb aportacions de col·laboradors puntuals que escriuran opinions en moments d’especial interès.

A través de les xarxes socials de CRÍTIC també estem preparant algunes accions especials amb convidats d’excepció, que us anirem anunciant de mica en mica (només aconsellar-vos què, si encara no ho feu, ens seguiu a Twitter, Facebook, Instagram i Telegram). I també prepararem una ‘Selecció Crític’ especial per als nostres subscriptors amb una tria acurada de les millors ‘perles’ d’altres mitjans sobre el judici de l’1-O.

Tot això, sense oblidar que tenim per davant moltes altes qüestions rellevants i que no només de procés viu el lector de CRÍTIC: durant les pròximes setmanes no oblidarem temes d’interès d’àmbit internacional, cultural, educatiu… I de fiscalització de grans empreses i poders econòmics.

Aprofitem per animar-vos, a aquells que encara no sou subscriptors de pagament, a fer-vos-en. Durant el mes de gener 35 persones s’han donat d’alta a CRÍTIC, i aquest febrer, ja en portem vuit més! Ara tenim en marxa una nova promoció de subscripció que pensem que us pot interessar: si agafeu la modalitat anual, us enviem a casa el llibre de Raül Romeva, ‘Esperança i llibertat’, amb les reflexions des de la presó.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal dedicat a les aportacions, reflexions, idees, propostes i comentaris dels subscriptors.
Per proposar articles o temes de reflexió, cal que envieu un mail a [email protected]

Cerca al blog