Etiqueta: Congrés dels Diputats

Domini masculí al Congrés: que tot canviï perquè tot continuï igual

  • Maria de la Fuente Vázquez i Helena Castellà Duran
  • dissabte, 12 desembre 2015

Sembla que encara haurem d’esperar almenys quatre anys més per veure la primera presidenta del Govern espanyol. I és que, el pròxim 20 de desembre, els candidats dels principals partits que opten a la presidència són exclusivament homes. Si en aquest article, del mes d’agost passat, mostràvem que el panorama deixat per les eleccions municipals era preocupant […]

Més informació

Sobre aquest blog

Associació iQ
Observatori iQ
Web: http://iqobservatori.org
Twitter: @iquotidiana
Facebook: www.facebook.com/InstitutQuotidiana

Feminisme Crític és el tinter i les paraules de l’Associació iQ, que treballa per introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític, tot (re)interpretant-la com un element d'innovació, de democràcia, de justícia i canvi social.

Volem una societat on dones i homes puguin desenvolupar les seves capacitats de forma lliure i equitativa, i on les experiències i les necessitats d'ells i d'elles siguin considerades igual de valuoses.

Les dones que formem part d’iQ i que escrivim en aquest blog estem convençudes que tant la perspectiva de les dones com la mirada igualitària donen les claus d’interpretació del món i són les palanques de canvi que hauran de permetre el trànsit cap a una vida compartida més amable, més feliç. Mans a la lletra!

Coordinació

Maria de la Fuente Vázquez

Cerca al blog