Etiqueta: esport

Medalles olímpiques, mitjans de comunicació i desigualtat al món de l’esport

  • Èrica Gàlvez i Maria de la Fuente
  • dimecres, 5 octubre 2016

“Maialen Chourraut, una mamá a contracorriente” (Marca). “Corey Cogdell, esposa del defensa Mitch Unrein, guanya la medalla de bronze a Rio” (Chicago Tribune). “Winifer Fernández, la belleza dominicana por la que nos encanta el volley” (Marca). “Carolina Marín, la niña que admira a Nadal, primera no asiática que gana el oro olímpico” (La Información). “David […]

Més informació

Sobre aquest blog

Associació iQ
Observatori iQ
Web: http://iqobservatori.org
Twitter: @iquotidiana
Facebook: www.facebook.com/InstitutQuotidiana

Feminisme Crític és el tinter i les paraules de l’Associació iQ, que treballa per introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític, tot (re)interpretant-la com un element d'innovació, de democràcia, de justícia i canvi social.

Volem una societat on dones i homes puguin desenvolupar les seves capacitats de forma lliure i equitativa, i on les experiències i les necessitats d'ells i d'elles siguin considerades igual de valuoses.

Les dones que formem part d’iQ i que escrivim en aquest blog estem convençudes que tant la perspectiva de les dones com la mirada igualitària donen les claus d’interpretació del món i són les palanques de canvi que hauran de permetre el trànsit cap a una vida compartida més amable, més feliç. Mans a la lletra!

Coordinació

Maria de la Fuente Vázquez

Cerca al blog