[VÍDEO] La Klau Crítica #5: L’extrema dreta populista al món… i a Catalunya

CRÍTIC us ofereix íntegrament el programa especial ‘La Klau Crítica’ emès el passat 4 d’abril i dedicat a l’auge de l’extrema dreta populista al món, a Europa i a Catalunya. El programa se centra en l’anàlisi d’aquest fenomen tant des de l’òrbita internacional com des del que passa avui en pobles i ciutats catalanes. El programa s’estructura a través dels fragments d’una entrevista a fons amb el filòsof, periodista i escriptor Josep Ramoneda, que va ser director del CCCB entre el 1989 i el 2011.

En el debat de ‘La Klau Crítica’, afegint-hi la mirada cap a Catalunya, hi participen Jaume Asens, advocat i regidor de Barcelona en Comú (quart tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència); Iolanda Maurici, membre de la plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme; Helena Castellà, llicenciada en ciències polítiques i de l’administració i autora de l’informe ‘L’extrema dreta, un fenomen europeu’, editat per la Fundació Irla, i, finalment, Jordi Borràs, fotoperiodista i autor de llibres com ‘Plus ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya’ (Pol·len Edicions) i ‘Desmuntant Societat Civil Catalana’ (Edicions Saldonar).

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Público’ i de CRÍTIC presentada pel periodista Sergi Picazo. Els programes anteriors es van dedicar a la sanitat a Catalunya, amb entrevista al conseller Toni Comín (LKC#1, 29 de novembre de 2016); al primer any del Procés sense Artur Mas, amb entrevista al periodista i exdiputat de la CUP Antonio Baños (LKC#2, 10 de gener de 2017); a analitzar els reptes de Podem i dels Comuns, amb entrevista a Juan Carlos Monedero (LKC#3, 14 de febrer de 2017), i a una conversa entre Gala Pin i Gabriela Serra, amb motiu del Dia de la Dona (LKC#4, 7 de març de 2017).

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog