[VIDEO] La Klau Crítica #6: Conversa amb Anna Gabriel, diputada de la CUP

La diputada i portaveu de la CUP al Parlament de Catalunya, Anna Gabriel, va assegurar ahir al programa ‘La Klau Crítica’ que “l’Estat ja ha suspès el referèndum” i, per tant, el govern de Junts pel Sí ha de tenir la “determinació per convocar-lo i celebrar-lo” sense pla B. La diputada de la CUP va demanar a “tots els membres del govern català” que afrontin la “repressió que comportarà” i va dir que els deu diputats de la CUP estan disposats “a afrontar les conseqüències, fins i tot si són penals”. La CUP, segons va deixar clar Gabriel, “no seguirà amb la vida parlamentària ordinària com si res hagués passat si no es celebra el referèndum per manca de determinació del govern català”.

El periodista de CRÍTIC Sergi Picazo ha conversat amb ella sobre els seus orígens polítics, el camí cap al referèndum i els reptes de l’esquerra independentista més enllà del Procés. Després de l’entrevista, es van afegir al debat els periodistes Roger Palà (CRÍTIC), Laia Altarriba i Marc Font (‘Públic’).

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Públic’ i de CRÍTIC. Els darrers programes s’han dedicat a analitzar els reptes de Podem i dels Comuns, amb entrevista a Juan Carlos Monedero (LKC#3, 14 de febrer de 2017); a una conversa entre Gala Pin i Gabriela Serra, amb motiu del Dia de la Dona (LKC#4, 7 de març de 2017), i a l’auge de l’extrema dreta populista al món, a Europa i a Catalunya, amb entrevista al filòsof, periodista i escriptor Josep Ramoneda (LKC#5, 4 d’abril de 2017).

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog