[VÍDEO] La Klau Crítica #7: Conversa amb Facu Díaz i Miguel Maldonado

Facu Díaz i Miguel Maldonado, els directors i guionistes del ‘late night show’ ‘No te metas en política’, que es fa en viu cada setmana al Teatro del Barrio, de Madrid, van ser els convidats especials de ‘La Klau Crítica’. El programa, presentat per Sergi Picazo i produït per CRÍTIC, La Klau i ‘Públic’, dedica 40 minuts a xerrar entre cerveses sobre humor, política i esquerres amb els dos humoristes.

Nascut el 1993 a l’Uruguai, Facundo Díaz Troncoso, més conegut per Facu Díaz, va passar la seva infància i adolescència a Blanes i més endavant es va traslladar a Madrid, on es va donar a conèixer pel seu humor corrosiu a Twitter. Juntament amb el murcià Miguel Maldonado i el gallec Héctor Juanatey, van començar a fer una petita secció d’humor polític anomenada “Tuerka News”, dins del programa ‘La Tuerka’, presentat a Público TV per Pablo Iglesias. L’espai va tenir força èxit perquè feia, per primer cop, crítica humorística de l’esquerra des de dins de l’esquerra. Després de dues temporades presentant-lo, Díaz i Maldonado van decidir crear un programa d’humor sencer, que van batejar com a ‘No te metas en política (NTMEP)’, amb la particularitat que l’enregistren en directe i amb públic cada dijous en una sala madrilenya. A més d’analitzar a la seva manera l’actualitat política espanyola, en cada programa tenen un convidat o convidada que se sotmet a les seves preguntes punyents.

‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Públic’ i de CRÍTIC. Els darrers programes s’han dedicat a una conversa entre Gala Pin i Gabriela Serra, amb motiu del Dia de la Dona (LKC#4, 7 de març de 2017); a l’auge de l’extrema dreta populista al món, a Europa i a Catalunya, amb entrevista al filòsof, periodista i escriptor Josep Ramoneda (LKC#5, 4 d’abril de 2017), i a una conversa amb la diputada de la CUP Anna Gabriel (LKC#6, 2 de maig de 2017).

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog