[VÍDEO] La Klau Crítica #8: Entrevista a Gerardo Pisarello sobre el repte del referèndum i els problemes de Barcelona

 

Aquesta temporada, ‘La Klau Crítica’ ha entrevistat alguns dels principals protagonistes de la política catalana: des del conseller del Govern de JxSí Toni Comín fins a la diputada de la CUP Anna Gabriel, passant pel periodista Antonio Baños o per impulsors de Podem com Juan Carlos Monedero o Albano-Dante Fachin. Ara us proposem una conversa (llarga) amb algú que mai havia estat entrevistat al programa: Gerardo Pisarello, que ha estat aquests mesos alcalde accidental de l’Ajuntament de Barcelona, i és un dirigent important de la nova Catalunya en Comú. La conversa, d’una hora de durada, es concentra en el repte del referèndum de l’1-O i en els problemes de la ciutat de Barcelona.

El periodista Sergi Picazo, presentador de l’espai, hi conversa llargament per analitzar l’actualitat política catalana i barcelonina, en un estiu que es preveu agitat, tant en l’àmbit local —especialment per la pressió del turisme a la capital catalana— com en l’àmbit nacional —amb el referèndum per la independència previst per a l’1 d’octubre. Durant l’entrevista fan preguntes, gravades en vídeo, la periodista de Catalunya Ràdio Mònica Terribas, el periodista de CRÍTIC Roger Palà i l’humorista Facu Díaz. A la segona part del programa, s’han afegit a la tertúlia amb Gerardo Pisarello tres persones coneixedores de la realitat social de Barcelona: Iolanda Fresnillo, economista i membre d’Ekona; Jordi Serrano, rector de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC), i Sandra Ezquerra, sociòloga i activista.

‘La Klau Crítica’ #8 es va emetre dimarts, 4 de juliol. ‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Públic’ i de CRÍTIC. Els programes anteriors s’han dedicat als humoristes Facu Díaz i Miguel Maldonado (LCK#7, 6 de juny de 2017), a la diputada de la CUP Anna Gabriel (LKC#6, 2 de maig de 2017) i a l’auge de l’extrema dreta populista al món, a Europa i a Catalunya, amb entrevista al filòsof, periodista i escriptor Josep Ramoneda (LKC#5, 4 d’abril de 2017).

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog