[VÍDEO] ‘La Klau Crítica’ del 2 d’octubre: debat “1-O. I ara… què fem?”

 

Aquí podeu veure l’edició especial sobre l’1-O del programa de ‘La Klau Crítica’ centrada a reflexionar sobre què ha de fer el Govern català després del referèndum amb una qüestió principal sobre la taula: una possible declaració d’independència de Catalunya al Parlament. Amb el títol “1-O. I ara… què fem?”, el periodista de CRÍTIC Sergi Picazo presenta un debat entre Jordi Graupera, analista polític i filòsof; Anna Simó, diputada de Junts pel Sí (ERC) i membre de la Mesa del Parlament de Catalunya; Albano-Dante Fachin, diputat de Catalunya Sí Que Es Pot, i Mireia Vehí, diputada de la CUP.

Els programes anteriors de ‘La Klau Crítica’ s’han dedicat a un cara a cara entre Pau Llonch i Manuel Monereo (LKC#9, 5 de setembre); a entrevistar Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona (LKC#8, 4 de juliol), a parlar amb els humoristes Facu Díaz i Miguel Maldonado (LCK#7, 6 de juny) i a conversar amb la diputada de la CUP Anna Gabriel (LKC#6, 2 de maig de 2017). ‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de ‘Públic’ i de CRÍTIC.

Un comentari
  • Roger Caballe 5 d'octubre de 2017 - 10:30

    Molt be, com sempre, aquesta “tertulia” de CRITIC.
    Llàstima, però, que ningú (aquesta vegada i arreu) dediqui atenció al factor “sentiments” que acompanyen, més o menys, els nostres pensaments i les nostres accions. I entre aquests hi figura la por.
    Penso que caldrà també administrar-la.
    Jo pregunto sempre als meus interlocutors(es) si els (les) mou uns enraonaments o uns sentiments ( i quins son).

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog