[VÍDEO] Entre la República i el 21-D: cara a cara entre els politòlegs Gemma Ubasart i Jordi Muñoz

Us oferim el vídeo íntegre del programa de televisió per Internet ‘La Klau Crítica’ emès el passat dilluns 13 de novembre, consistent en un cara a cara entre Gemma Ubasart, professora de la Universitat de Girona i exsecretària general de Podem-Catalunya, i Jordi Muñoz, politòleg i professor de la UAB. La conversa, moderada, com és habitual, pel periodista de CRÍTIC Sergi Picazo, es va centrar en la situació actual del procés independentista, després de la proclamació de la República Catalana i l’aplicació posterior de l’article 155 de la Constitució espanyola, amb les eleccions del 21 de desembre com a rerefons. Per això la vam titular “Entre la República i el 21-D”.

‘La Klau Crítica’ s’emet per CRÍTIC i també per la web de ‘Público’. Aquest és el segon programa de la temporada 2017/2018. L’anterior es va emetre el dia 2 d’octubre, l’endemà del referèndum d’autodeterminació, i va comptar, com a convidats, amb Jordi Graupera, Anna Simó, Albano-Dante Fachin i Mireia Vehí (podeu veure’l aquí).

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog