[VÍDEO] ‘La Klau Crítica’ sobre el 21-D: entrevista a Albano-Dante Fachin i conversa amb Joan Herrera i Dolors Sabater

Aquí teniu ‘La Klau Crítica’ especial sobre les eleccions del 21-D. El programa, presentat pel periodista Sergi Picazo, conversa amb dirigents polítics de les esquerres en plural com ara Joan Herrera, Dolors Sabater i Albano-Dante Fachin.

Entrevista, de només 15 minuts, a Albano-Dante Fachin, exsecretari general de Podem a Catalunya i que ara lidera el projecte de Som Alternativa.

Conversa debat cara a cara entre Joan Herrera, excoordinador nacional d’ICV, i Dolors Sabater, alcaldessa actual de Badalona, per debatre el paper de les esquerres i la independència.

‘La Klau Crítica’ anterior, del novembre, va ser un cara a cara entre Gemma Ubasart, professora de la Universitat de Girona i exsecretària general de Podem-Catalunya, i Jordi Muñoz, politòleg i professor de la UAB, que analitzava el trànsit entre la declaració unilateral d’independència de finals d’octubre i la convocatòria d’eleccions per al 21-D.

‘La Klau Crítica’ s’emet per CRÍTIC i també per la web de ‘Público’ en ‘streaming’ i, posteriorment, es pot recuperar en aquesta llista de reproducció de YouTube amb tots els programes i debats emesos fins ara.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog