[VÍDEO] Entrevista a Xavier Domènech, de Catalunya en Comú

Entrevista al coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, que s’estrena com a diputat català després de gairebé dos anys al Congrés dels Diputats per En Comú Podem. Parlem amb ell de les perspectives polítiques del cicle que comença aquesta setmana, amb la incògnita de qui serà el pròxim president de la Generalitat i de com avançarà el conflicte institucional amb l’Estat espanyol.

En una primera part, Xavier Domènech respon les preguntes del conductor del programa, Sergi Picazo, mentre que en la segona part s’incorporen al debat les periodistes Cristina Mas (‘Ara’) i Laia Altarriba (‘Jornada’).

‘La Klau Crítica’ s’emet per CRÍTIC i també per la web de ‘Público’ en ‘streaming’ i, posteriorment, es pot recuperar en aquesta llista de reproducció de YouTube amb tots els programes i debats emesos fins ara. El darrer espai es va emetre l’11 de desembre i va tenir dues parts: un cara a cara entre Dolors Sabater i Joan Herrera i una entrevista a Albano-Dante Fachin. El podeu recuperar aquí.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog