[VÍDEO] Entrevista a Josep-Lluís Carod-Rovira sobre el procés independentista a Catalunya

L’exvicepresident i exlíder d’ERC afirma, entrevistat a ‘La Klau Crítica’, que “el món hauria entès” que es declarés la independència el mateix dia del referèndum de l’1 d’octubre, i que els resultats d’aquest no permetien fer-ho “26 dies després”. Lamenta que els partits sobiranistes van “caure en el parany de C’s” el 21D, i aposta per crear una plataforma “suprapartidista”, a la manera de l’Assemblea de Catalunya, amb “tothom que estigui contra la repressió”.

Carod-Rovira, a La Klau Crítica / JOEL KASHILA

El presentador de l’espai televisiu d’Internet, Sergi Picazo, conversa en aquest video a fons amb l’expolític republicà, ara dedicat a les seves tasques docents a la Universitat Pompeu Fabra, on coordina la Càtedra sobre Diversitat Social, i a escriure articles d’opinió o participar en tertúlies de televisió o de ràdio. Carod-Rovira analitza la situació política catalana, però amb una mirada llarga, fora del ritme diari de les informacions d’actualitat. El programa manté una conversa tranquil·la i a fons, sense pressa, sobre el moviment independentista, la relació amb els Comuns i les vicissituds d’una reivindicació històrica.

L’anterior programa de ‘La Klau Crítica’, programa que fa conjuntament CRÍTIC, Públic i La Klau, va estar centrat en una entrevista al diputat i coordinador general de Catalunya en Comú Xavier Domènech. El podeu recuperar aquí.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog