[VÍDEO] Conversa amb Bel Olid i Sandra Ezquerra sobre el feminisme després del 8-M

Us oferim el vídeo íntegre de ‘La Klau Crítica’ emesa dilluns 12 de març, que va tenir com a protagonistes l’escriptora Bel Olid, activista feminista i candidata de la CUP en les darreres eleccions, i Sandra Ezquerra, directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures de la Universitat de Vic i candidata de Catalunya en Comú per al 21-D.

El presentador de l’espai, el periodista de CRÍTIC Sergi Picazo, va conversar amb les dues activistes sobre diverses qüestions d’interès: la recent vaga feminista del 8 de març i l’extensió de la lluita de les dones pels seus drets i, finalment, la situació política catalana.

‘La Klau Crítica’ s’emet per CRÍTIC i també per la web de ‘Público’ en ‘streaming’ i, posteriorment, es pot recuperar en una llista de reproducció de YouTube amb tots els programes i debats emesos fins ara.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog