[VÍDEO] Entrevista a la filòsofa Marina Garcés

Un oferim l’enregistrament íntegre del darrer programa de ‘La Klau Crítica’ amb la professora de Filosofia Marina Garcés. El conductor de l’espai televisiu, Sergi Picazo, va conversar durant més de tres quarts d’hora amb la filòsofa barcelonina, que acaba de publicar el llibre ‘Ciutat Princesa‘ (Galaxia Gutenberg), en una doble edició en català i castellà.

Justament la conversa va girar al voltant de temes que Marina Garcés tracta en aquest assaig, centrat en la ciutat de Barcelona, com ara l’estratègia de la por, el compromís social, la relació entre vida política i ciutat, la crisi dels horitzons revolucionaris… tot i que la política catalana més actual no en va estar pas absent.

‘La Klau Crítica’ s’emet una vegada al mes en ‘streaming’ i, posteriorment, es pot recuperar en aquesta llista de reproducció de YouTube amb tots els programes i debats emesos fins ara.

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

La Klau Crítica és un programa d'entrevistes i debat presentat per Sergi Picazo. Una iniciativa conjunta entre CRÍTIC, La Klau i Público. Cada mes, un espai audiovisual d'entrevistes i anàlisi en profunditat, en directe per CRÍTIC i Público.

Cerca al blog