Etiqueta: abús banca

Cinc coses que has de saber de l’IRPH, un altre exemple d’abús de la banca

  • Marc Font / @marcfontribas
  • dijous, 9 juny 2016

Participacions preferents, deute subordinat, clàusules sòl…en la llista de productes financers emesos els darrers anys i que han resultat clarament abusius per als clients cal afegir-hi l’índex de referència de préstecs hipotecaris (IRPH). L’índex, un dels que s’utilitza per referenciar les hipoteques, es va promoure mitjançant una publicitat enganyosa i sense donar tota la informació […]

Més informació

Sobre aquest blog

Aquest és un lloc dedicat a l'anàlisi, denúncia i reflexió sobre legitimitats i límits legals, per explorar les incertes del sistema i buscar solucions a problemàtiques que afecten a tothom. Un blog impulsat pel Col·lectiu Ronda que vol ser un espai per a l'assessorament jurídic compromès i per a la defensa d'una vida autònoma, lliure i digna.

Col·lectiu Ronda és una cooperativa de professionals dedicats a l'exercici del Dret, entès com un instrument de transformació social i una eina per a la resolució de conflictes, sota la idea de canviar les relacions entre les persones sobre la base del respecte, la dignitat i la cooperació. Entre els valors de Col·lectiu Ronda hi ha la justícia social, la independència política, sindical i econòmica, la democràcia, la cooperació i l'equitat de gènere.

Cerca al blog