Etiqueta: assetjament laboral

Com plantar cara a l’assetjament laboral

  • Marc Font / @marcfontribas
  • dimecres, 17 maig 2017

Si, fa alguns anys, els casos d’assetjament laboral o ‘mobbing‘ que arribaven als tribunals eren més o menys significatius, avui en dia n’hi ha molt pocs que hi acabin. Ara bé, això no significa que la problemàtica, entesa com una sèrie de comportaments i conductes abusives dirigides a degradar psicològicament un treballador fonamentalment amb l’objectiu […]

Més informació

Sobre aquest blog

Aquest és un lloc dedicat a l'anàlisi, denúncia i reflexió sobre legitimitats i límits legals, per explorar les incertes del sistema i buscar solucions a problemàtiques que afecten a tothom. Un blog impulsat pel Col·lectiu Ronda que vol ser un espai per a l'assessorament jurídic compromès i per a la defensa d'una vida autònoma, lliure i digna.

Col·lectiu Ronda és una cooperativa de professionals dedicats a l'exercici del Dret, entès com un instrument de transformació social i una eina per a la resolució de conflictes, sota la idea de canviar les relacions entre les persones sobre la base del respecte, la dignitat i la cooperació. Entre els valors de Col·lectiu Ronda hi ha la justícia social, la independència política, sindical i econòmica, la democràcia, la cooperació i l'equitat de gènere.

Cerca al blog