Etiqueta: clavegueram

Llums (i alguna ombra) de les remunicipalitzacions de serveis

  • Marc Font / @marcfontribas
  • dijous, 8 setembre 2016

El passat abril, els ajuntaments de Badalona, Sabadell, Ripollet, Barberà del Vallès i Cerdanyola del Vallès van signar un conveni per compartir la informació prèvia a la remunicipalització de serveis públics. El gest exemplifica que la concessió a empreses privades de serveis municipals, una tendència pràcticament unànime durant gairebé tres dècades, no només està en […]

Més informació

Sobre aquest blog

Aquest és un lloc dedicat a l'anàlisi, denúncia i reflexió sobre legitimitats i límits legals, per explorar les incertes del sistema i buscar solucions a problemàtiques que afecten a tothom. Un blog impulsat pel Col·lectiu Ronda que vol ser un espai per a l'assessorament jurídic compromès i per a la defensa d'una vida autònoma, lliure i digna.

Col·lectiu Ronda és una cooperativa de professionals dedicats a l'exercici del Dret, entès com un instrument de transformació social i una eina per a la resolució de conflictes, sota la idea de canviar les relacions entre les persones sobre la base del respecte, la dignitat i la cooperació. Entre els valors de Col·lectiu Ronda hi ha la justícia social, la independència política, sindical i econòmica, la democràcia, la cooperació i l'equitat de gènere.

Cerca al blog