Etiqueta: habitatge

Les clàusules terra, l’última clatellada europea als abusos hipotecaris espanyols

  • Marc Font / @marcfontribas
  • dimecres, 18 gener 2017

La banca espanyola haurà de retornar els diners que ha cobrat de més en les hipoteques que contenen una clàusula terra i haurà de fer-ho íntegrament, és a dir, des que la clàusula va començar a desplegar els seus efectes (en la majoria dels casos, a partir del 2009) i no únicament l’import de més cobrat […]

Més informació

Sobre aquest blog

Aquest és un lloc dedicat a l'anàlisi, denúncia i reflexió sobre legitimitats i límits legals, per explorar les incertes del sistema i buscar solucions a problemàtiques que afecten a tothom. Un blog impulsat pel Col·lectiu Ronda que vol ser un espai per a l'assessorament jurídic compromès i per a la defensa d'una vida autònoma, lliure i digna.

Col·lectiu Ronda és una cooperativa de professionals dedicats a l'exercici del Dret, entès com un instrument de transformació social i una eina per a la resolució de conflictes, sota la idea de canviar les relacions entre les persones sobre la base del respecte, la dignitat i la cooperació. Entre els valors de Col·lectiu Ronda hi ha la justícia social, la independència política, sindical i econòmica, la democràcia, la cooperació i l'equitat de gènere.

Cerca al blog