Etiqueta: subcontractació

La subcontractació de treballadors, una porta oberta a la precarietat i la il·legalitat

  • Marc Font / @marcfontribas
  • dijous, 13 octubre 2016

El passat 26 de setembre, el jutjat social número 14 de Barcelona va dictaminar que Informació i Comunicació Barcelona (ICB), la societat propietat de l’Ajuntament de la capital catalana que gestiona BTV, haurà de contractar indefinidament set treballadors de BCN Audiovisual que treballen als serveis informatius i tècnics de la cadena pública. La sentència, recorreguda […]

Més informació

Sobre aquest blog

Aquest és un lloc dedicat a l'anàlisi, denúncia i reflexió sobre legitimitats i límits legals, per explorar les incertes del sistema i buscar solucions a problemàtiques que afecten a tothom. Un blog impulsat pel Col·lectiu Ronda que vol ser un espai per a l'assessorament jurídic compromès i per a la defensa d'una vida autònoma, lliure i digna.

Col·lectiu Ronda és una cooperativa de professionals dedicats a l'exercici del Dret, entès com un instrument de transformació social i una eina per a la resolució de conflictes, sota la idea de canviar les relacions entre les persones sobre la base del respecte, la dignitat i la cooperació. Entre els valors de Col·lectiu Ronda hi ha la justícia social, la independència política, sindical i econòmica, la democràcia, la cooperació i l'equitat de gènere.

Cerca al blog