Etiqueta: telecomunicacions

La difícil lluita pel reconeixement de les víctimes de l’electrohipersensibilitat

  • Marc Font / @marcfontribas
  • dijous, 5 maig 2016

Cada cop hi ha més informes que alerten dels possibles efectes nocius que té per a la salut l’exposició als camps electromagnètics generats pels mòbils, les xarxes wifi o les alarmes. La problemàtica s’accentua en les persones que pateixen electrohipersensibilitat, una malaltia altament invalidant que fa pràcticament impossible treballar avui en dia en una oficina […]

Més informació

Sobre aquest blog

Aquest és un lloc dedicat a l'anàlisi, denúncia i reflexió sobre legitimitats i límits legals, per explorar les incertes del sistema i buscar solucions a problemàtiques que afecten a tothom. Un blog impulsat pel Col·lectiu Ronda que vol ser un espai per a l'assessorament jurídic compromès i per a la defensa d'una vida autònoma, lliure i digna.

Col·lectiu Ronda és una cooperativa de professionals dedicats a l'exercici del Dret, entès com un instrument de transformació social i una eina per a la resolució de conflictes, sota la idea de canviar les relacions entre les persones sobre la base del respecte, la dignitat i la cooperació. Entre els valors de Col·lectiu Ronda hi ha la justícia social, la independència política, sindical i econòmica, la democràcia, la cooperació i l'equitat de gènere.

Cerca al blog