Etiqueta: Ministeri de l’Interior

Gonzalo Boye: “En qualsevol país democràtic, el primer responsable de les morts de Tarajal hauria estat el ministre de l’Interior”

  • Marc Serra @marcseso
  • divendres, 5 febrer 2016

La vida de Gonzalo Boye podria ser l’argument d’una pel·lícula. Nascut fa 50 anys a Viña del Mar (Xile), però resident des de fa temps a Madrid. Un dels moments més brutals de la seva vida va ser quan el 1992 va ser detingut com a membre del Movimiento de Izquierda Revolucionaria (MIR), junt amb tres […]

Més informació

Sobre aquest blog

L'objectiu principal de l'Observatori DESC és promoure una visió integral dels drets humans que reconegui que tots els drets -civils, polítics, econòmics, socials, culturals i ambientals- són fonamentals.
Ens agradi o no, en l'actual societat, el dret i el discurs jurídic ho impregnen tot. Les disputes pel dret i la seva legitimitat es desenvolupen sobretot en el terreny de l'exercici del poder, però també en l'actuació dels moviments socials. Aquest és un dels principals propòsits d'aquest blog: deslegitimar jurídicament i políticament els abusos de poder, i vestir de legitimitat l'ús de la protesta, la mobilització, i per què no, la desobediència, tot construint nous marcs jurídics més justos.

Cerca al blog