Revista digital: ‘#SentitCrític: Primers Passos’

revista bloc crític WEBArriba l’agost. Canvi de ritme. Tot s’alenteix. A CRÍTIC, tanmateix, no ens aturem. Seguirem publicant continguts en aquest blog de campanya, fent exercicis d’escalfament de cara al naixement de CRÍTIC, el pròxim mes de setembre. El blog no s’atura durant el mes d’agost. Anirem publicant-hi articles, entrevistes i peces d’opinió de forma periòdica. Serà amb un ritme una mica més reposat que fins ara, però de manera constant. Mentrestant, l’equip de redacció al complet, i molts col·laboradors més que ja us anirem anunciant, ja estem preparant els primers reportatges d’investigació de CRÍTIC i de la revista monogràfica El Procés. Seguiu-nos a Facebook i a Twitter i us anirem mantenint al dia de tot.

Ara que la canícula s’intensifica i potser hi ha qui tindrà més temps, no volíem deixar passar l’oportunitat de presentar els continguts que hem anat elaborant d’una forma diferent. Per això avui us presentem la revista digital #SentitCrític – Primers Passos. Hi trobareu una selecció dels articles periodístics i les entrevistes que hem anat publicant en aquest blog durant els mesos de juny i de juliol. Podeu gaudir-ne, en format PDF, o imprimir-la per llegir-la amb calma allà on sigueu. Són 38 pàgines. Hi ha teca. Clicant aquí, podeu descarregar-vos la Revista Crític.

Així mateix, us informem que hem engegat un sistema provisional de subscripcions per seguir recollint suports abans del naixement formal de CRÍTIC el setembre vinent. No ho havíem previst; però, un cop culminat el Verkami, hi ha hagut força gent que s’ha posat en contacte amb nosaltres preguntant-nos com podien fer-ho per subscriure’s i donar suport al projecte abans que nasqués. Dit i fet. Hem habilitat un sistema de subscripció mitjançant Paypal, on tothom qui vulgui podrà fer efectiva ja la seva aportació a CRÍTIC i convertir-se en subscriptor fundacional. Quan la web de CRÍTIC vegi la llum, implementarem el sistema de subscripcions regular.

Gràcies per llegir-nos i per donar-nos suport.

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal d'opinió dels col·laboradors de Crític. Un espai col·lectiu de reflexió i anàlisi sobre l'actualitat política, econòmica i social catalana.

Cerca al blog