[VÍDEO] Íñigo Errejón i Xavier Domènech: com guanyar l’hegemonia en plena crisi política i econòmica?

Diàleg, teòric i pràctic, al voltant de la qüestió de l’Hegemonia. Íñigo Errejón i Xavier Domènech, “dos deixebles moderns de Gramsci”, en paraules del rector de la UPEC Jordi Serrano, dialoguen sobre una de les qüestions més apassionants en l’actual moment polític i mediàtic tant a Catalunya com a l’Estat espanyol.

Domènech, professor d’història de la UAB, presenta ‘Hegemonías. Crisis, movimientos de resistencia y procesos políticos’ (Akal) i Errejón, actual dirigent de Podemos i investigador en ciència política de la Universitat Complutense de Madrid, publica ‘Construir pueblo. Hegemonía y radicalización de la democracia’ escrit amb Chantal Mouffe (Icària).

 

Deixa el teu comentari

Sobre aquest blog

Canal d'opinió dels col·laboradors de Crític. Un espai col·lectiu de reflexió i anàlisi sobre l'actualitat política, econòmica i social catalana.

Cerca al blog