Etiqueta: Dinamarca

Andel: inspiració danesa per a l’habitatge cooperatiu català

  • Jordi de Miguel / @jordidemiguel
  • diumenge, 29 juliol 2018

Per a aquells que a Catalunya impulsen l’habitatge cooperatiu, la carta de presentació és, com a mínim, envejable: a Dinamarca, el 8% de les llars són propietat de cooperatives d’habitatges privades Andel. I més: a la capital, Copenhaguen, el percentatge s’eleva fins al 33%, el més alt entre els diferents tipus d’habitatges que hi conviuen. Però […]

Més informació

Sobre aquest blog

Sostre Crític és un espai d’actualitat i reflexió al voltant d’iniciatives no especulatives d’accés i tinença d’habitatge. En aquest bloc hi trobareu articles sobre els reptes i avantatges que ofereix l’habitatge cooperatiu i sobre projectes col·lectius que, des de la seva diversitat, plantegen nous models de relació entre la ciutadania i el seu entorn.

Sostre Cívic és una cooperativa amb més de 550 socis i sòcies que promou un model alternatiu d’accés a l’habitatge a través de la divulgació, l’assessorament, la cerca de finançament, la promoció i la gestió d’habitatge cooperatiu. Treballem per dur a terme projectes d’habitatge amb un model més just, sense ànim de lucre i transformador, d’acord amb els valors de l’economia social: igualtat, solidaritat, equitat, democràcia i autoorganització.

Cerca al blog