Llicència Creative Commons

Crític utilitza una llicència Creative Commons. Hem triat la llicència BY-NC-SA. Això vol dir que pots copiar, difondre i remesclar els nostres continguts a internet, sempre i quan no n’obtinguis un benefici econòmic i sempre utilitzis el mateix tipus de llicència, és a dir, CC-BY-NC-SA. Ens hauràs de citar i enllaçar la font i l’autor del contingut que facis servir. Si vols utilitzar els nostres continguts amb finalitats directa o indirectament comercials posa’t en contacte amb nosaltres per tal que te n’autoritzem l’ús.

Les condicions d’aquesta llicència no s’apliquen a les fotografies i il·lustracions que publica Crític, excepte aquelles en què s’especifiqui el contrari.

Fem servir una llicència oberta per que creiem en un periodisme que es difongui com a bé comú. Volem que el que expliquem arribi com més lluny millor. Que comparteixis els nostres continguts al teu blog, web personal o xarxes socials. Com més es difongui la nostra feina més gran serà el retorn que rebrem de la comunitat i això repercutirà directament en Crític i la seva solidesa.