Comunicació

Boi Ruiz externalitza parcialment la comunicació del Departament de Salut a la productora de Josep Puigbó

  • Marc Font
  • dimecres, 22 juliol 2015

L'empresa beneficiada és Undatia, fundada i dirigida pel periodista Josep Puigbó, que el 2012 va ser proposat per CiU per formar part del consell de govern de la CCMA

Més informació

Antoni Gutiérrez-Rubí: “Podem té un èxit doble: encerta la proposta, però perquè sap veure que l’aigua estava a punt de bullir”

  • Sergi Picazo / @sergipicazo
  • dijous, 1 gener 2015

Antoni Gutiérrez-Rubí (Barcelona, 1960) és assessor en comunicació i consultor polític, es defineix com un "revolucionari de la innovació" i presenta el seu últim llibre, 'Tecnopolítica. El uso y la concepción de las nuevas herramientas tecnológicas para la comunicación, la organización y la acción política colectivas'. Va assessorar durant quatre anys el president José Montilla quan liderava el PSC. Actualment, però, bàsicament treballa a l'estranger. Per tant, passa 200 dies l'any fora de Barcelona. Per feina, és un lector compulsiu de premsa internacional i analista de fenòmens polítics d'arreu del planeta. D'aquí i d'allà. Des de Podem fins a Obama, des de CRÍTIC fins a 'The Wall Street Journal'.

Més informació