sèries TV

Les millors sèries de l’any 2017 (amb esperit crític)

  • Toni de la Torre / @tonidelatorre
  • dilluns, 1 gener 2018

El crític de sèries Toni de la Torre elabora una llista de les sèries més punyents del 2017 a l'hora de tractar de temes socials, destacant episodis concrets recomanats especialment per als lectors de CRÍTIC. Des de 'The Handmaid's Tale' fins a 'Homeland', passant per 'Girls' o 'The State'. Us seleccionem els principals episodis de 10 sèries que han marcat amb esperit crític el passat 2017

Més informació

20 sèries per a addictes a la política

  • Toni de la Torre / @tonidelatorre
  • dijous, 26 octubre 2017

Les sèries polítiques ja són sèries de culte. Espectadors de 'The west wing', 'House of cards' o 'Borgen' s'entreguen a l'afició d'establir paral·lelismes entre la ficció i una realitat que viu moments d'alt voltatge pel conflicte entre l'independentisme i l'Estat. El crític de sèries Toni de la Torre ha elaborat per a CRÍTIC una llista amb 20 propostes per a malalts de la política.

Més informació

10 sèries sobre dones i feminisme que estan canviant la televisió

  • Toni de la Torre i Mireia Cererols
  • dimecres, 26 juliol 2017

CRÍTIC ha demanat als experts Mireia Cererols i Toni de la Torre 10 recomanacions de sèries protagonitzades per dones que, de maneres molt diferents, estan fent passos en aquest sentit i incorporen noves perspectives a l'imaginari col·lectiu que genera la televisió.

Més informació

Deu sèries de crims i de denúncia social que no et pots perdre

  • Toni de la Torre / @tonidelatorre
  • dilluns, 10 abril 2017

CRÍTIC ha demanat a l'expert en sèries i crític televisiu Toni de la Torre una selecció de les deu sèries més interessants del moment que barregen crims i denúncia social.

Més informació

Onze sèries amb sentit crític per devorar aquest estiu

  • Toni de la Torre / @tonidelatorre
  • divendres, 22 juliol 2016

Has acabat la darrera sèrie que seguies i no saps en quina capbussar-te ara? T'interessen les històries amb contingut polític i de crítica social? Si la resposta a les dues preguntes és 'sí', llegeix fins al final aquest article. Toni de la Torre, expert en sèries i crític en diversos mitjans des de fa més d'una dècada, ha preparat una acurada selecció d'11 títols actuals i històrics ideals per devorar aquest estiu. Des de 'Mr. Robot' fins a 'Black mirror' passant per 'Oz' o 'The promise'. De la Torre és autor de diversos llibres sobre la matèria, com 'Series de culto' (Timun Mas).

Més informació