Etiqueta: Associació contra l’anorèxia i la bulímia (ACAB)

Desordres de l’alimentació: quan la salut exigeix un canvi social

  • Elena Guardiola Ruiz
  • dilluns, 30 maig 2016

El 28 de maig va ser el dia internacional de la salut de les dones. Per això, avui escrivim sobre Trastorns de Conducta Alimentària (TCA), ja que són malalties on els rols de gènere hi intervenen directament. Els TCA no són les úniques malalties on els rols i estereotips juguen un paper determinant tant en la […]

Més informació

Sobre aquest blog

Associació iQ
Observatori iQ
Web: http://iqobservatori.org
Twitter: @iquotidiana
Facebook: www.facebook.com/InstitutQuotidiana

Feminisme Crític és el tinter i les paraules de l’Associació iQ, que treballa per introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític, tot (re)interpretant-la com un element d'innovació, de democràcia, de justícia i canvi social.

Volem una societat on dones i homes puguin desenvolupar les seves capacitats de forma lliure i equitativa, i on les experiències i les necessitats d'ells i d'elles siguin considerades igual de valuoses.

Les dones que formem part d’iQ i que escrivim en aquest blog estem convençudes que tant la perspectiva de les dones com la mirada igualitària donen les claus d’interpretació del món i són les palanques de canvi que hauran de permetre el trànsit cap a una vida compartida més amable, més feliç. Mans a la lletra!

Coordinació

Maria de la Fuente Vázquez

Cerca al blog